Volg Intrum Nederland

Persberichten Alle 19 treffers bekijken

3,2 miljard euro minder afschrijvingen door betere betalingsmoraal

3,2 miljard euro minder afschrijvingen door betere betalingsmoraal

Persberichten   •   mei 30, 2018 09:19 CEST

Dat het goed gaat met de economie wisten we al. Het uit zich nu ook in betere betalingscondities en minder afschrijvingen van bedrijven. Werd vorig jaar nog ruim 2,1% van alle omzet afgeschreven door rekeningen die niet betaald werden, is dat nu nog maar 1,5%. Dit komt neer op zo’n 3,2 miljard euro die terugvloeit in de Nederlandse economie.

Lindorff hoopt de liefde terug te kunnen brengen

Lindorff hoopt de liefde terug te kunnen brengen

Persberichten   •   feb 14, 2018 13:18 CET

Vandaag is het Valentijnsdag. Een dag waarop stille aanbidders hun geliefden verrassen en menig persoon zijn of haar partner opnieuw wil laten weten hoeveel hij of zij voor haar betekent. Uit Europees onderzoek van Lindorff & Intrum Justitia -waarvoor 1.014 Nederlanders (24.401 Europeanen) zijn bevraagd- blijkt echter dat de romantiek in veel relaties plaats gemaakt heeft voor financieel realisme.

Sociale druk zorgt voor onverstandig uitgavenpatroon

Sociale druk zorgt voor onverstandig uitgavenpatroon

Persberichten   •   dec 04, 2017 09:22 CET

• 24% voelt sociale druk om spullen voor hun kinderen te kopen die ze zich niet kunnen veroorloven; • Social media speelt grote rol in aankoopgedrag; • 44% ouders vindt dat school verantwoordelijk is voor financiële opvoeding; • 20% jongeren vindt spullen op de pof kopen geen probleem.

De klant en zijn privacy staan centraal

De klant en zijn privacy staan centraal

Persberichten   •   okt 26, 2017 09:10 CEST

Het gecombineerde credit management bedrijf Intrum Justitia & Lindorff voert doelbewust een sociaal maatschappelijk incassobeleid. We gaan altijd rechtmatig en op een structurele manier om met persoonlijke gegevens. In ons beleid is dataprotectie een essentieel onderdeel.

Nieuws 3 treffers

4 Stappen voor data-gedreven credit management

4 Stappen voor data-gedreven credit management

Nieuws   •   jun 02, 2017 09:26 CEST

Om er voor te zorgen dat je cash flow goed blijft en je klanttevredenheid hoog is een omslag nodig naar preventief en data-gedreven credit management. Deze transitie bestaat uit de 4 stappen. Lees hier welke.

Optimaal servicen van bedrijven

Optimaal servicen van bedrijven

Nieuws   •   mei 23, 2017 09:54 CEST

Credit management gaat strikt genomen niet enkel over werkkapitaal of financiën. Credit management gaat over klantbelang en het vermijden van rompslomp voor bedrijven, zodat ze zich kunnen concentreren op hun eigen core business. Credit management-partner Lindorff, één van de snelste groeiers in deze sector, verstaat dat proces als geen ander.

Nederlanders van 25 tot 35 jaar hebben 3 keer zoveel schulden als personen tussen de 18 en 25 jaar.

Blogposts 1 treffer

FENCA bezoek in Sofia

FENCA bezoek in Sofia

Blogposts   •   okt 12, 2017 09:57 CEST

Op 27 tot en met 29 september waren André Groot (BVCM) en Dirk Klok (Intrum Justitia/Lindorff) in hun hoedanigheid van bestuurslid van de NVI, aanwezig op het FENCA (Federation of European National Collection Associations) Congres te Sofia, Bulgarije.